Mivel foglalkozunk

Egyedi tervezésű alkalmi- és menyasszonyi ruhák tervezésével és elkészítésével foglalkozunk, melyeket a megrendelővel közösen egyéni konzultációk során alkotunk meg.

A tervezés

Első alkalommal Anna egy kötetlen beszélgetés alkalmával megismeri a Megrendelőt, az elképzeléseit, igényeit, a ruha viselésének körülményeit. Ha kölcsönös szimpátia alakul ki a beszélgetés során, a következő találkozásnál már tervek fölött zajlik tovább az ötletelés, míg az elképzelés végleges formát nem ölt. Ezután kezdődhet a kivitelezés…

Hol készül a ruha

A ruhák varrása és a méretvétel Budapesten folyik, míg a kézimunka Vácon kerül az öltözékekre. A ruhák átvételére Budapesten és Vácon is van lehetőség, egyedi esetekben pedig megbeszélés alapját képzi. Próbálunk minél rugalmasabbak lenni.

Menyasszonyi ruhák

Szeretném, ha a menyasszonyaink átélnék a csodát, ahogy álmaik ruháját a testükre öntjük, hogy érezzék, minden részletben ott vannak, minden szabásvonal és varrat kizárólag nekik készül. Legyen életre szóló élmény a folyamat, és közös dicsőség az eredmény.

Ruháink kiemelik a nő sajátos szépségét, egyedüli megjelenést biztosítanak.  A csapatommal közösen várunk minden olyan hölgyet, akik szeretnék, hogy a ruha Önmagukat tükrözze. Ha a selymek és csipkék, egy egyedüli kompozícióban azért állnának össze általunk, hogy teljessé tegyék a Nőt.

Alkalmi ruhák